Category: DEFAULT

8 thoughts on “ Setuke - Rene Ufer - Tule Tagasi (Vinyl, LP, Album) ”

Braramar
Nesër bëhet 19 vjet nga rënia e dëshmorit – mjekut të luftës dhe humanistit, Lec Leci, i njohur si Lec Gradica, i cili ra duke shëruar plagët e luftëtarëve dhe popullatës në malet e Qyqavicës. Leci ishte ndër mjekët e parë që iu bashkua radhëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Pas strukturimit të .
https://klamecsuladilmupudissenaldiawea.co/ovexbilmaseche/billion-of-days-undobar-dark-rusty-vinyl-lp-album.php